मेरे कर दिए ठाठ निराले वाह वाह रे खाटू वाले

हो मेरे कर दिए ठाठ निराले
बाबा ने खाटू वाले।।

जब से मैं खाटू आया जी
मेरा हो गया मन का चाहा जी
हो मेरे खोले कर्म के ताले
वाह वाह रे खाटू वाले
हो मेरे कर दिए ठाठ निराले
बाबा ने खाटू वाले।।

तने एसी करदी मौज मेरी
नोटो से भरी रहे रोज मेरी
इसे रोक दिए तने चाले
वाह वाह रे खाटू वाले
हो मेरे कर दिए ठाठ निराले
बाबा ने खाटू वाले।।

कदे भूलू न एह्सान तेरा
तने रखेया बाबा मान मेरा
बड़े भगतो के रखवाले
वाह वाह रे खाटू वाले
हो मेरे कर दिए ठाठ निराले
बाबा ने खाटू वाले।।

तेरा भीम सेन गुण गावे जी
चरणों में शीश जुकावे जी
ये तन मन तेरे हवाले
वाह वाह रे खाटू वाले
हो मेरे कर दिए ठाठ निराले
बाबा ने खाटू वाले।।

Ho Mere Kar Diye Thath Nirale
Wah Wah Re Khatu Wale

Jab Se Main Khatu Aaya Ji
Mera Ho Gaya Man Ka Chaha Ji
Ho Mere Khole Karm Ke Tale
Vah Vah Re Khatu Wale
Ho Mere Kar Die Thath Nirale
Wah Wah Re Khatu Wale

Tane Esi Karadi Mauj Meri
Noto Se Bhari Rahe Roj Meri
Ise Rok Die Tane Chale
Vah Vah Re Khatu Wale
Ho Mere Kar Die Thath Nirale
Wah Wah Re Khatu Wale

Kade Bhulu Na Ehsan
Tera Tane Rakheya Baba Man Mera
Bade Bhagato Ke RakhaWale
Vah Vah Re Khatu Wale
Ho Mere Kar Die Thath Nirale
Wah Wah Re Khatu Wale

Tera Bhim Sen Gun Gaave Ji
Charanon Mein Shish Jukave Ji
Ye Tan Man Tere Hawle
Vah Vah Re Khatu Wale
Ho Mere Kar Die Thath Nirale
Wah Wah Re Khatu Wale

Leave a Comment