गल मोत्यां को हार,
सिर चुनर चमकदार,
थे कर सोलह श्रृंगार,
माँ बनड़ी सी लागो जी,
माँ बनड़ी सी लागो जी।।
थारे हाथा सोणी चंगी,
माँ मेहंदी रची सुरंगी,
चुडले की खन खन न्यारी,
झांकी थारी सतरंगी,
मन मेरो मोह लियो है,
थारी पायल की झंकार,
गल मोत्या को हार,
सिर चुनर चमकदार,
थे कर सोलह श्रृंगार,
माँ बनड़ी सी लागो जी,
माँ बनड़ी सी लागो जी।।
थारे माथे बिंदिया चमके,
नथनी में हीरो दमके,
थारे देख देख कर दादी,
भक्ता को मनडो हरखे,
जादू सो चढ़ गयो है,
मैं भूली माँ घर बार,
गल मोत्या को हार,
सिर चुनर चमकदार,
थे कर सोलह श्रृंगार,
माँ बनड़ी सी लागो जी,
माँ बनड़ी सी लागो जी।।
थाने ‘स्वाति’ निरखन ताई,
थारे मन्दरिये में आई,
कवे ‘हर्ष’ देख कर थाने,
सुध बुध सारी बिसराई,
पलभर ना हटे निजरा,
मैं निरखु बारम्बार,
गल मोत्या को हार,
सिर चुनर चमकदार,
थे कर सोलह श्रृंगार,
माँ बनड़ी सी लागो जी,
माँ बनड़ी सी लागो जी।।
गल मोत्यां को हार,
सिर चुनर चमकदार,
थे कर सोलह श्रृंगार,
माँ बनड़ी सी लागो जी,
माँ बनड़ी सी लागो जी।।
Singer – Swati Agarwal
Gal Motyna Ko Haar
Sir Chunar Chamak Daar
The Kar Solah Shringar
Maa Bandi See Lagyo Jee
Thare Hatha Suni Changi
Maa Mehandi Rachi Surangi
Chude Ki Khan Khan Nyari
Jhaaki Thari Satrangi
Man Mora Moh Liyo Hai
Thaari Payal Ki Jhankaar
Gal Motyna Ko Haar
Sir Chunar Chamak Daar
The Kar Solah Shringar
Maa Bandi See Lagyo Jee
Thare Mathe Bindiya Chamke
Nathani Mein Heero Damke
Thaane Dekh Dekh Ke Dadi
Bhakta Ko Mando Harkhe
Jaadu So Chad Gayo Hai
Main Bhooli Ghar Baar
Gal Motyna Ko Haar
Thane Swati Nirkhan Taayi
Thare Mandirye Mein Aayi
Tab Harsh Dekh Kar Thaan
Sudh Budh Bisrayi
Pal Bhar Naa Hate Nizra
Main Nirkhu Baram Baar
Gal Motyna Ko Haar
Sir Chunar Chamak Daar
The Kar Solah Shringar
Maa Bandi See Lagyo Jee