जग घुमिया थारे जैसा ना कोई बाबा रामदेव जी
Jag Ghumiya Thare Jaisa Na Koi
जय हो नेजाधारी लीला थारी
सोहे लीले वाली असवरी
सुनी महिमा है बाबा भारी
खम्मा खम्मा ने नर नारी दी
जय हो बाबा ठरि जय हो
जग घुमिया थारे जैसा ना कोई।।
जग घुमिया थारे जैसा ना कोई
खेले आओ द तो भक्त रे
बाबा बात उदिक थारी।।
बाबा ज्योत जगव थारी
बाबा जौ ठाणे बलिहारी
अब शरण में आओ थारी।।
जय हो बाबा ठरि जय हो
जग घुमिया थारे जैसा ना कोई।।
थारी कृपा सो चले नाव खिवैया को
डोले अगर नैय्या पार लगावे को
रीति पुरानी थीरी जाने संसार है
याद करता भक्तारे आवे हेले आवे तू।।
थारे जैसा कोई दानी नहीं
थारे जैसा वरदानी नहीं।।
बैठा घाट घाट मन माही
बाबा थारे सु आ छाया नहीं
जय हो बाबा ठरि जय हो
जग घुमिया थारे जैसा ना कोई।।
कर्मण वर बाबा आज बुलावा हा
आओ द आओ पीरा अर्ज सुनाव हा
गीत प्रेमरा बाबा कोड कर गाना है
हिदवदे रा आखर ठाणे लिखना सुनाना है।।
थारो जमालो जगना धानी
थारा भजन सुनाव धानी।।
सुन्या आवे द पल घड़ी
बाबा बात उदिका गनी।।
जय हो बाबा ठरि जय हो
जग घुमिया थारे जैसा ना कोई।।
दूर देश में बाबा परचा है भारी
घूम आयो और देखी दुनिया है सारी
चार दिशा चर कोटा मैं तू ही तू
जल थल नभ तीन लोक में तू ही तू।।
थीरी भक्ति करा मैं थारी
बाबा भक्ति करा मैं ठरी
राहु चरण में सदा थारी
म्हारी चरण ने राज थारी
कृपाशु जावा बलिहारी।।
जय हो बाबा ठरि जय हो
जग घुमिया थारे जैसा ना कोई।।
Jai Ho Nejadhari Leela Thari
Sohe Leele Wali Aswari
Suni Mahima Hai Baba Bhari
Khamma Khamma Gave Nar Naari
Jai Ho Baba Thari Jai Ho
Jag Ghumiya Thare Jaisa Na Koi
Jag Ghumiya Thare Jaisa Na Koi
Khele Aavo The To Bhakta Re
Baba Baat Udik Thaari
Baba Jyot Jagava Thari
Baba Jau Thane Balihari
Ab Sharana Mein Aavo Thari
Jai Ho Baba Thari Jai Ho
Jag Ghumiya Thare Jaisa Na Koi
Thari Kripa So Chaale Naav Khivaiya Ko
Dole Agar Naiyya Paar Lagave Ko
Reeti Purani Thari Jaane Sansaar Hai
Yaad Karta Bhaktare Aave Hele Aave Tu
Thare Jaisa Koi Daani Nahi
Thare Jaisa Vardaani Nahi
Baitha Ghat Ghat Mann Maahi
Baba Thare Su Aa Chhaani Nahi
Jai Ho Baba Thari Jai Ho
Jag Ghumiya Thare Jaisa Na Koi
Karman Vara Baba Aaj Bulava Haa
Aao The Aao Peera Arj Sunava Haa
Geet Premra Baba Kod Kar Gaana Hai
Hidvade Ra Aakhar Thane Likhne Sunana Hai
Tharo Jamalo Jagana Dhani
Thara Bhajan Sunava Dhani
Sunya Aave The Pal Ghadi
Baba Baat Udika Ghani
Jai Ho Baba Thari Jai Ho
Jag Ghumiya Thare Jaisa Na Koi
Door Desha Mein Baba Parcha Hai Bhari
Ghoom Aayo Aur Dekhi Duniya Hai Saari
Chaar Dishava Chara Kota Main Tu Hi Tu
Jal Thal Nabh Teena Loka Mein Tu Hi Tu
Thari Bhakti Kara Main Thari
Baba Bhakti Kara Main Thari
Rahu Charana Mein Sada Thari
Mhari Charana Ne Raj Thari
Kripashu Java Balihari
Jai Ho Baba Thari Jai Ho
Jag Ghumiya Thare Jaisa Na Koi
इन राजस्थानी भजन को भी देखे –
- पर घर प्रीत मत कीजे पराई नारी आ नैन कटारी
- म्हाने पिहरियो सो लागै खाटू धाम
- रामा राज कुंवर हो गई थारी मैहर जबसु किरपा हुई है
- निव निव माँ थाने शिश झुकाऊं
- भर सकता है घाव तलवार का बोली का घाव भरे ना
- भाया रंग से तो रंग मिल जाए गुना रे जोड़ी नहीं
- अंजनी मां का जया बालाजी राम भक्त बजरंगी
- राम नाम तू भजले बंदे जीवन है ये थोड़ा
- बेटा थारी मां समझावे रे चेत सके तो चेत
- कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी भाई रे मत दीज्यो मावड़ली ने
- मेरा टिकट क्यों लेता म्हारो खरोचों मालिक पुरे
- घुंघटियो आड़े आग्यो जी थाने देख कोणी पाई बाबा श्याम
- जीमो जीमो साँवरिया थे आओ भोग लगाओ जी