म्हारी झुँझनवाली माँ पधारो कीर्तन में

म्हारी झुँझनवाली माँ पधारो कीर्तन में,
कीर्तन में माँ कीर्तन में भक्ता के घर आँगन में,
म्हारी झुँझनवाली माँ पधारो कीर्तन में।।

चाव चढ्यो है भारी मन में इब ना देर करो आवन में,
थारी कद से उडीका बाट पधारो कीर्तन में,
म्हारी झुँझनवाली माँ पधारो कीर्तन में।।

थारी पावन ज्योत जगाकर थारे आगे शीश झुकाकर,
म्हे जोड़के बैठ्या हाथ पधारो कीर्तन में,
म्हारी झुँझनवाली माँ पधारो कीर्तन में।।

थारो कीर्तन राख्यो भारी जी में आई दुनिया सारी,
भगता री राखो लाज पधारो कीर्तन में,
म्हारी झुँझनवाली माँ पधारो कीर्तन में ।।

“सोनू” थारा ध्यान लगावे मीठा मीठा भजन सुनावे,
म्हारी सुन लो थे अरदास पधारो कीर्तन में,
म्हारी झुँझनवाली माँ पधारो कीर्तन में ।।

म्हारी झुँझन वाली माँ पधारो कीर्तन में,
कीर्तन में माँ कीर्तन में भक्ता के घर आँगन में,
म्हारी झुँझनवाली माँ पधारो कीर्तन में ।।

Mhari Jhunjhnuwali Maa Padharo Kirtan Me
Kirtan Mein Kirtan Mein Bhakta Ke Aagan Mein
Mhari Jhunjhnuwali Maa Padharo Kirtan Me

Chaav Chado Hai Bhari Man Mein
Eb Naa Der Karo Aavan Mein

Thaari Kadse Udika Baat Padharo Kritan Mein
Mhari Jhunjhnuwali Maa Padharo Kirtan Me

Thari Pawan Jyot Jagakar
Thare Aage Sheesh Jhukar

Main Jod Ke Baitha Hath Padharo Kirtan Mein
Mhari Jhunjhnuwali Maa Padharo Kirtan Me

Tharo Kirtan Rakhyo Bhaari
Jee Mein Aayi Duniya Saari

Bhakta Re Bhakt Re Rakho Laaj Padharo Kirtan Mein
Mhari Jhunjhnuwali Maa Padharo Kirtan Me

Sonu Thara Dhyan Lagave
Meetha Meetha Bhajan Sunave

Mhari Sunlo Mhari Sunlo The Ardas Padharo Kirtan Me
Mhari Jhunjhnuwali Maa Padharo Kirtan Me

Mhari Rani Sati Jee Maa Padharo Kirtan Me
Mhari Jhunjhnuwali Maa Padharo Kirtan Me

Leave a Comment